Gastenboek

Hier kunt u na uw verblijf in Studio Arma een reactie plaatsen.

Nadat uw reactie is verstuurd zal deze nog door de Administrator worden gecontroleerd,voordat hij definitief op deze pagina zal worden geplaatst.
Dit gastenboek is geopend in juli 2010 na de volledige herinrichting van onze verhuurstudio.

Wilt u iets anders doorgeven? Dan verzoek ik u om ons een e-mail te sturen. edwin@matservlie.nl


 Naam *
 E-mail *
 Gravatar E-mail [?]
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 4=

(19)
>
(19)
Fri,14 July 2017 09:26:35 +0000
url (18) familie de Groot
Mon,3 November 2014 16:53:32 +0000
email

Dit is onze tweede beoordeling. De eerste is waarschijnlijk niet goed doorgekomen...! Arma is een klein,maar fijn vakantiehuisje! Gezellige en lieve eigenaars,die niet schromen te vragen als zij even geholpen willen worden bij b.v. een werkstuk van dochter Amy. Dat maakt het verblijf zo ongedwongen. Ook,als je een koukleum bent (zoals mijn vrouw) wordt er een extra deken geregeld. Het is niet nodig de verwarming 's-nachts hoog te zetten. (vinden wij...) Het huisje is van alle gemakken voorzien. Je kan koken,bakken,braden noem maar op en het is er!!. maar bovenal HET IS SCHOON! Een compliment voor Nicky is hier op zijn plaats!! Een,beetje negatief,dingetje:de borgsom wordt niet (of traag) teruggestort! Of misschien wat later.U HEEFT HELEMAAL GELIJK;WAS ER COMPLEET TUSSENDOOR GESCHOTEN;EXCUSES !! Als er aanmerkingen zijn is contact zoeken via de mail ofzo wel professioneel! Hoe dan ook;hartelijke groet uit Houten(17) Anton en Beppie de Groot
Fri,31 October 2014 16:10:42 +0000
email

Wat een heerlijke stek jullie kleine,maar fijne studio!! Een plek om tot rust te komen..
Ons verblijf in jullie huisje heeft onze "uitwaaivakantie" wel heel speciaal gemaakt!
Dank dank dank!

En super de super is vooral:opgemaakte bedden,voldoende handdoeken enz. complete keuken.
Wat wil een mens nog meer én scheelt een koffer...!!
(16) Janny Wagenaar
Thu,17 July 2014 05:53:47 +0000
email

Locatie:
We hebben heerlijk de accu op kunnen laden met als uitvalsbasis 'Arma'. Klein maar superfijn en echt álles is aanwezig! Royaal handdoeken,keukendoekjes,föhn,een hele riks boeken in alle denkbare genres (nu ook Saskia Noort),véél keukengerei,waxinelichtjes. Kortom,alleen je kleding en toilettas meenemen.
Privacy:
Je hebt inderdaad buren omdat 'Arma' in de achtertuin van Edwin en Nicky staat maar buren heb je ook op de camping of in een vakantiehuisje elders. Ze hebben er alles aan gedaan om de privacy van hun gasten te waarborgen. Bovendien zijn het zeer hartelijke en gezellige buren.

We wensen alle lezers fijne dagen toe,aan het huisje zal het niet liggen!

(15) Janita Bonke
Thu,17 April 2014 13:30:05 +0000
email

Weer een heerlijk lang weekend doorgebracht op Vlieland en in Studio Arma. Veel gewandeld en lekker uitgerust weer naar huis gegaan. Bedankt Nicky en Edwin voor jullie gastvrijheid,volgend jaar kom ik terug.

(14) heeringa
Wed,19 June 2013 15:05:09 +0000
email

Na een aantal jaren weer terug op Vlieland. Verschillende appartementen en huisjes gehad.
Dit was wel het "kleinste huisje"wat wij ooit hebben gehuurd. Maar..........echt alles was aanwezig.
Wat een beauty. Heerlijk vrij en ook buiten zat het lekker,jammer dat dat 's avonds niet kon.
Maar ja je kunt niet alles hebben. Met windkracht 7/8 naar het posthuis fietsen en door de duinen weer terug was echt super. Kwamen niemand tegen. Ook het strand was weer geweldig.
En dan nu onze gastheer en gastvrouw:wat geweldig dat je van iets kleins zoiets "groots"kunt maken,daar passen ook alleen maar hartelijke mensen bij. In een woord super!!!
Hendrik en Janny


(13) Janita Bonke
Wed,6 March 2013 15:17:39 +0000
email

Leuk om Vlieland ook eens in de winter te bezoeken,het was het enige seizoen dat ik nog niet op het eiland had meegemaakt. Studio Arma is een heerlijk huisje om in thuis te komen na een frisse wandeling. Het is goed verwarmd en waxinelichtjes zijn in overvloed aanwezig om het gezellig te maken als het vroeg donker wordt. Ik heb weer genoten van mijn verblijf en hoop zeker terug te komen!Groetjes,Janita Bonke,Hoorn

(12) W. Kramer
Wed,21 November 2012 20:12:54 +0000
email

November 2012Ik had dit huisje van internet geplukt voor een vakantie van 2 weken en dan is het maar afwachten wat je in werkelijkheid aantreft.Welnu:het huisje maakt de verwachtingen meer dan waar. Ik heb nog niet eerder zo'n perfect en gastvrij ingericht vakantieverblijf gezien. Antwoord op de vragen die je misschien bij het lezen van de website hebt:het bed is uitstekend.Hoewel het huisje in de achtertuin van de mensen staat,is je privacy gegarandeerd.Aardige mensen. Klasse!W. KramerGroningen

(11) A en T van Keulen-Haitjema
Tue,5 June 2012 08:00:05 +0000
email

Wij hebben van 29 mei tot 1 juni 2012 in Studio Arma gelogeerd. We komen al ruim 40 jaar op Vlieland en kenden Studio Arma niet. Wat een verrassing ... een heerlijk plekje verstopt achter nieuwbouwwoningen aan de rand van het bos. Vanaf het terras van de studio kun je zo het bos inlopen. De studio heeft het knusse van een tent en het comfort van een zomerhuisje. Alles is aanwezig en de matrassen en hoofdkussens zijn uitstekend. Omdat ik nekklachten heb,neem ik altijd mijn eigen hoofdkussen mee. Dat was hier niet nodig geweest. Natuurlijk is de studio klein ... het is ook voor 2 personen. Maar het is praktisch ingericht,netjes en volledig. Wij hebben er,ondanks het slechte weer,heerlijke dagen gehad.

Auke &Tineke

(10) Janita Bonke
Thu,3 November 2011 08:50:17 +0000
email

In mei heb ik een lang weekend in Studio Arma doorgebracht,wat een heerlijke plek met een terras grenzend aan het bos. De beheerders zijn erg gastvrij. Ik hoop volgend voorjaar terug te komen.

>