Veel gestelde vragen

Corona: Waar moet ik op Vlieland rekening mee houden?

Gelukkig zijn bijna alle maatregelen opgeheven. Toch gaan we voorzichtig om met u als gast. Bij aankomst bent u van harte welkom maar krijgt u geen hand van ons. En we houden nog steeds een beetje afstand als we u wat uitleg geven bij het gebruik van de studio. Voor meer informatie verwijzen we naar de nationale informatie.

Met ingang van 23 maart 2022 is het niet meer verplicht om een mondkapje te dragen in het OV. Ook in de terminals, op de terreinen en aan boord van Rederij Doeksen hoeft u geen mondkapje meer te dragen. Bekijk verder de dienstregeling met een drukte-indicatie. Zeker in het hoogseizoen is vooraf boeken zeker aan te raden.

Kan ik ook met drie personen naar de studio toekomen?

Helaas is de studio niet groot genoeg om drie gasten te kunnen huisvesten. Als u met drie personen of meer naar Vlieland wil komen dan heeft u meer plezier aan uw verblijf indien u een bestemming vindt die daar geschikt voor is.

Kan ik mijn hond (huisdier) ook meenemen?

Wij willen graag dat iedereen het zo veel mogelijk naar zijn zin heeft in de studio. In verband met hygiene, allergien accepteren wij geen huisdieren.

Wanneer kan ik terecht in de studio?

De studio is op de dag van aankomst vanaf 15:45 (of direct nadat u van de veerboot af komt) voor u beschikbaar. Op de dag van vertrek dient u de studio om 10:30 te hebben verlaten. Wilt u alvast eerder naar het eiland komen of een latere veerboot voor de terugreis nemen. Dat is geen probleem. Uw bagage kunnen wij wel ondertussen voor u beheren. Geeft u dit dan wel graag van te voren aan.

Mag ik ook roken in de studio?

Het is in de studio niet toegestaan om te roken. Buiten op uw terras is dat wel toegestaan.

Welke annuleringsvoorwaarden gelden er?

Indien u annuleert binnen 7 dagen na uw reservering dan ontvangt u uw kosten voor 100 % terug.
Indien u annuleert tot 2 maanden van te voren dan ontvangt u 66 % van uw kosten terug. Indien u annuleert tot 1 maand van te voren dan ontvangt u 33 % van uw kosten terug. Daarna heeft u geen recht meer op annuleringskosten.