Veel gestelde vragen

Corona: Waar moet ik op Vlieland rekening mee houden?

Gelukkig zijn er al heel veel maatregelen opgeheven. Toch gaan we voorzichtig om met u als gast. Bij aankomst bent u van harte welkom maar krijgt u geen hand van ons. En we houden nog steeds een beetje afstand als we u wat uitleg geven bij het gebruik van de studio. Voor meer informatie verwijzen we naar de nationale informatie.

In het algemeen geldt; houd 1,5 m afstand van mensen, vermijd drukke plekken (zie ook de druktekaart in de Vriend van Vlieland App) en blijf thuis als u ziekteverschijnselen heeft.

Ook op de veerboot en in de terminals is het dragen van een mondkapje verplicht. Er zijn geen beperkingen meer voor het aantal personen aan boord, maar het vermijden van drukke boten is nog steeds aan te raden. Bekijk verder de dienstregeling met een drukte-indicatie. Vooraf boeken is zeker aan te raden.

Kan ik ook met drie personen naar de studio toekomen?

Helaas is de studio niet groot genoeg om drie gasten te kunnen huisvesten. Als u met drie personen of meer naar Vlieland wil komen dan heeft u meer plezier aan uw verblijf indien u een bestemming vindt die daar geschikt voor is.

Kan ik mijn hond (huisdier) ook meenemen?

Wij willen graag dat iedereen het zo veel mogelijk naar zijn zin heeft in de studio. In verband met hygiene, allergien accepteren wij geen huisdieren.

Wanneer kan ik terecht in de studio?

De studio is op de dag van aankomst vanaf 15:45 (of direct nadat u van de veerboot af komt) voor u beschikbaar. Op de dag van vertrek dient u de studio om 10:30 te hebben verlaten. Wilt u alvast eerder naar het eiland komen of een latere veerboot voor de terugreis nemen. Dat is geen probleem. Uw bagage kunnen wij wel ondertussen voor u beheren. Geeft u dit dan wel graag van te voren aan.

Mag ik ook roken in de studio?

Het is in de studio niet toegestaan om te roken. Buiten op uw terras is dat wel toegestaan.